AVG

De nieuwe privacywetging ook wel de AVG genoemd is ondertussen al geruime tijd in werking getreden. Ondanks dit zijn veel bedrijven nog niet optimaal op de hoogte van de nieuwe regels. Weet u waar alle persoonsgegevens zijn opgeslagen of welke rechten consumenten hebben onder de nieuwe wetgeving? Door onze uitgebreide kennis van de AVG ondersteunen wij u in verschillende vraagstukken. Zo brengen we uw bedrijf naar een volgend niveau!

Privacy op een volgend niveau

De nieuwe privacywetgeving brengt strikte regels met zich mee. Het niet voldoen aan deze regels kan resulteren in een fikse boete. Met onze uitgebreide kennis over de AVG komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Awareness

Iedereen krijgt te maken met de AVG! De bewustwording binnen uw organisatie is het startpunt om op de juiste manier om te gaan met (gevoelige) persoonsgegevens. Wij helpen u om bewustzijn te creëren bij uw medewerkers over de nieuwe privacywet.

Training

Met onze training over de AVG brengen wij u en uw medewerkers alle ins en outs bij over de privacywet. Dit doen wij door informatie over te brengen en te oefenen met praktijkvoorbeelden. Onze training zorgt ervoor dat u en uw medewerkers bewust omgaan met persoonsgegevens.

Privacycheck

Bent u benieuwd hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van de AVG? Met onze privacycheck controleren wij of uw bedrijf voldoet aan de privacywet. Na afloop stellen wij een rapport op, zodat u nog beter om kunt gaan met persoonsgegevens!

Contact

Schutterstraat 4
5991CT Baarlo

Meer privacy?

Wilt u optimaal op de hoogte zijn van de AVG? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor voor u kunnen betekenen.