Cybersecurity

Online veiligheid is in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Steeds meer bedrijven worden het slachtoffer van een cyber aanval wat gepaart gaat met de nodige ellende. Met onze kennis op verschillende gebieden van cybersecurity zorgen wij voor een optimale veiligheid van uw bedrijf en brengen we uw bedrijf naar een volgend niveau!

Online veiligheid op een volgend niveau

Een verstoring in de online veiligheid van uw bedrijf kan grote gevolgen met zich meebrengen. Het is dan ook van belang dat u en uw medewerkers zich bewust zijn van alle risico’s. Met onze kennis op het gebied van cybersecurity ontzorgen wij uw bedrijf van de risico’s die op de loer liggen, zodat u meer uit uw bedrijf kunt halen!

Awareness

In 90% van alle cyberaanvallen is een medewerker betrokken. Bewustwording van de risico’s is dan ook het startpunt om optimaal beschermd te zijn. Hierover geven wij voorlichtingen en trainingen aan u en uw medewerkers.

Securitycheck

Bij het uitvoeren van een securitycheck brengen wij de online kwetsbaarheden binnen uw organisatie in kaart. Hierbij stellen wij een uitgebreid rapport op met een passend advies, zodat u hierna weer optimaal beschermd bent tegen hackers!

Netwerkbeveiliging

De netwerkbeveiliging van uw organisatie is van belang om voldoende beschermd te zijn tegen hackers. Continu zijn hackers bezig met het aanvallen van bedrijven om toegang te verkrijgen tot gegevens. Door onze netwerkbeveiliging ben ut hier optimaal tegen beschermd!

Websitebeveiliging

Bij het beschermen van uw website zorgen wij dat hackers geen kans krijgen om deze te besmetten met een virus. Door het gebruik van een geavanceerde firewall en onze netwerkhosting garanderen wij een 99.9% uptime van uw website!

Contact

Schutterstraat 4
5991CT Baarlo

Meer online veiligheid?

Wilt u meer online veiligheid bereiken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe wij kunnen helpen om uw online veiligheid naar een volgend niveau te tillen.