Webdevelopment

De online vindbaarheid en uitstraling van uw bedrijf is in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Wij bundelen onze kennis op design, SEO, security en privacy. Op deze manier brengen wij uw website naar een volgend niveau!

Webdevelopment op een volgend niveau

Bij de ontwikkeling van een website houden wij rekening met alle aspecten welke van belang zijn. Niet alleen het ontwerp dient er goed ook uit te zien, maar ook de vindbaarheid in Google is belangrijk. Met deze onderdelen zorgen wij ervoor dat u meer kunt bereiken met uw website!

Design

Het ontwerp van een website is de eerste indruk die blijft hangen bij websitebezoekers. Iedere website is op maat gemaakt en voldoet volledig aan de door uw gestelde wensen. Ook is iedere website geoptimaliseerd voor telefoon en tablet.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van uw website is van belang. Wij garanderen daarom een beschikbaarheid van minimaal 99.9%. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende servers op verschillende locaties, zodat altijd een back-up locatie beschikbaar is. 

SEO

Naast het ontwerp van een website is het belangrijk dat uw website vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. Dit maken wij mogelijk door uw website volledig te optimaliseren op het gebied van SEO, zodat uw website online goed vindbaar is.

Security

De veiligheid van uw websitesbezoekers staat bij ons centraal bij de ontwikkeling van een website. Zo leveren wij bij iedere website een gratis SSL certificaat voor een extra laag beveiliging. Mede hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website helemaal veilig is!

AVG

De door ons ontwikkelde websites voldoen aan alle eisen die de AVG (privacywetgeving) stelt. Zo zorgen wij ervoor dat er geen onnodige persoonsgegevens worden verzameld en stellen wij een passend privacybeleid voor uw website op!

Wat andere over onze websites zeggen

Mike Noldus
Akarton B.V.

Wij hebben naar alle tevredenheid onze nieuwe website door Timeless-IT Solutions laten ontwikkelen. Men denkt mee, adviseert en de afspraken worden nagekomen.

Marcel Heuvelmans
Heuvelmans Advocaten

Jesse is een betrokken en deskundige jongeman, die voor ons kantoor een professionele en toegankelijke website heeft gebouwd.

Contact

Schutterstraat 4
5991CT Baarlo

Online meer bereiken?

Wilt u online ook meer bereiken met uw website? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe wij kunnen helpen om uw website naar een hoger niveau tillen.