Over ons

IT is in de huidige samenleving niet meer weg te denken. Ons doel is om u volledig te ontzorgen voor de verschillende diensten die wij aanbieden. Dit doen wij door onze unieke combinatie op van IT, AVG en cybersecurity te combineren om u een totaalpakket aan te bieden. Op deze manier tillen wij uw online diensten naar een volgend niveau!

 

Onze kernwaarden

Online veiligheid

Door de online veiligheid als startpunt te nemen zorgen wij dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Beschikbaarheid

Online beschikbaarheid is van groot belang voor de business continuity van uw bedrijf. Zo garanderen wij bijvoorbeeld een 99.9% uptime voor uw website.

Privacy

Wij respecteren de privacy van u en uw klanten, daarom zorgen wij dat u te allen tijden voldoet aan de AVG.

Klanttevredenheid

Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Dit doen wij door eerst uw wensen in kaart te brengen en deze vervolgens te verwerken.

website coding

Wie zijn wij?

Timeless-IT Soltuions is in september 2017 opgericht door Jesse van de Ven. Wat begon met het maken van eenvoudige websites ontwikkelde zich tot iets groters. Nu, zo’n drie jaar later zijn wij in staat om diensten aan te bieden die zich strekken over de hele horizon als het gaat om de digitale positie van uw bedrijf. 

Bij ons staat uw bedrijf altijd voorop en zorgen we er samen voor dat we uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Contact 

Schutterstraat 4
5991CT Baarlo

Let’s work!

Wij komen graag met u in contact om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Met een bakje koffie en een vrijblijvend gesprek maken we graag een afspraak!